Etiquetas

, , , , , , , ,

Fa un mes que sumo una nova feina al puzzle: sóc redactora de l’Oquestra Simfònica del Vallès (OSV). Estic a càrrec d’una petita publicació, Impressions entre bastidors, des de la que informo dels concerts de la formació simfònica. Tinc a la meva disposició dos esplèndides planes en blanc en les que informar de les obres i els compositors i oferir una aproximació personal a l’orquestra i a la seva activitat. Vaig estrenar-me amb La Creació de Haydn, el que va ser tot un repte. Vaig assistir a un dels assajos i ho vaig explicar. Va ser una experiència fantàstica. Ho podeu llegir aquí.

Impressions entre bastidors_La Creació de Haydn en blog Eva MuñozImpressions entre bastidors_8 en blog Eva Muñoz

Dos setmanes després entrevistava a Javier Navarrete, compositor de la partitura d’El labertinto del fauno (Guillermo del Toro, 2006), a propòsit del concert Els Immortals del Cinema que acollia ahir El Palau de la Música Catalana i el divendres el Teatre Principal de Sabadell. I m’ho vaig tornar a passar molt bé. Aquí teniu el resultat d’aquella conversa.