Etiquetas

«La poesia veritable, la poesia completa, rau en l’harmonia dels contraris», escriu Victor Hugo en el pròleg de Cromwell, que es considera el manifest del Romanticisme. I també: «El real resulta de la combinació perfecta de dos tipus: el sublim i el grotesc». Realitat enfront d’idealisme i convenció. Dissolució dels contraris: Romanticisme. La cripta mortuòria esdevinguda tàlem nupcial. Romeu i Julieta: Shakespeare reclamat com a autor de referència del Romanticisme […]. Continuar llegint.

Una breu reflexió entorn el Romanticisme en la música amb motiu del concert Romeu i Julieta de l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Músca Catalana (9 d’abril) i al Teatre Principal de Sabadell (8 d’abril), amb obres de Txaikovski, Prokofiev i Nino Rota. 

Romeo y Julieta en blog Eva Muñoz