Etiquetas

,

Entrevista amb Joan Albert Amargós

Sembla de natural discret i amable, però s’intueix el caràcter darrere la mirada fosca. Joan Albert Amargós (Barcelona, 1950) és probablement un dels músics més sòlids i complets del panorama nacional. Pianista, clarinetista, compositor, arranjador i director d’orquestra, la naturalesa de la feina que li ha donat més projecció, la d’arranjador musical, fa que la seva presència sigui discreta, però determinant. De formació clàssica i nét del també compositor Joan Altisent i Ceardi, la seva voluntat de connectar amb el públic l’ha dut a endinsar-se en un ampli ventall de gèneres, particularment el flamenc i el jazz […]. Continuar llegint.

La cita amb Joan Albert Amargós està envoltada de
casualitats. El mateix dijous que parlo amb ell per
telèfon per quedar per a aquesta entrevista, me’l
trobo en un concert algunes hores més tard. Que jo
recordi, no ens havíem vist mai personalment, i de
sobte, aquella nit, en la foscor de la sala de concerts,
reconec davant meu la cara que he vist a les
fotografies.

Entrevista feta amb motiu del concert de tangos amb Pasión Vega i l’Orquestra Simfònica del Vallès que Joan Albert Amargós dirigirà el 21 de maig al Palau de la Música.

Tangos amb Pasión Vega en blog Eva Muñoz