Etiquetas

En els últims anys la fotografia ha guanyat importància a les nostres vides. Tots duem un mòbil. Tots fem fotos. Ja l’assagista Susan Sontag, molt abans de l’ús massiu d’aquesta teconologia, deia que la necessitat de confirmar la realitat i d’eixamplar l’experiència ens havia conduït a tots a una mena de consumisme estètic. Aquesta és només una de les reflexions a les que s’obren els festivals de fotografia, un fenòmen creixent a Catalunya, del qual ens en fem ressó en aquest capítol de Territori Contemporani. Per parlar-ne, hem convocat als fotògrafs Jordi Guillumet i Mònica Roselló, a la també fotògrafa Mayte Vieta i a Pepe Font de Mora, director de la Fundació Foto Colectania.

Benvinguts a Territori Contemporani. Benvinguts als Festivals de Fotografia. Cliqueu a sota i endavant!