Etiquetas

Quatre anys i seixanta-tres programes més tard Territori Contemporani, un programa que ha recorregut diversitat de terres i paisatges per donar a conèixer les plataformes de difusió de l’art i el pensament contemporanis a comarques, s’acomiada. Ho fa entrevistant Sergi Aguilar, un referent de l’escultura contemporània al nostre país, i acostant-se a Vinseum, el museu de les cultures del vi. I amb aquest brindis final, recordem espais però, sobretot, recordem els artistes que ens han acompanyat al llarg d’aquest periple, tot convidant l’audiència a encetar el seu propi viatge a través l’art contemporani. Per a aquesta guionista, ha estat un plaer i un aprenentatge, a quatre mans amb el meu amic i coguionista Frederic Montornés i amb tota la colla del programa. Us deixo aquí sota aquest últim capítol. Fins la propera!