Etiquetas

Al primer capítol de la nova temporada de Territori Contemporani, que es va poder veure anit a les televisions de La Xarxa, vam conèixer l’Àngels Ribé, un dels referents de les pràctiques contemporànies al nostre país i Premio Nacional de Artes Plásticas. Ribé, que entén l’art com una actitud oberta a l’aprenentatge i a l’expressió de la nostra creativitat, porta cinquanta anys reflexionant a travès de l’art entorn la nostra interacció amb la natura. «Som natura», diu.

Vam voler reprendre el progrma acostant-nos a Igualada, que ha passat temps particularment durs darrerament, a on vam conèixer el Museu de la Pell. I vam acomiadar el programa al Centre Muxart de Martorell amb una idea de la nostra artista convidada que llancem com a testimoni per a qui la vulgui recollir: «Crear et converteix en una persona sense por». Fins al proper diumenge!